«Δημιουργώ και Προσφέρω»: η νέα δράση του Ομίλου στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Περιστερίου

Ο όμιλος «Δημιουργώ και Προσφέρω» συνεχίζει με αμείωτο  ενθουσιασμό  τη δράση του από τον Οκτώβριο του 2022 έως και σήμερα, θέτοντας ως στόχο την καλλιέργεια της δημιουργικότητας των μαθητών μας και την ενίσχυση της  ανάγκης προσφοράς.  Την Πέμπτη 21/12 επισκεφτήκαμε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Περιστερίου, μοιράσαμε σε μικρούς και μεγάλους δώρα, κάναμε μαζί κατασκευές, χαρίσαμε χριστουγεννιάτικες δημιουργίες της ομάδας, μοιράσαμε μπαλόνια στα παιδιά,  τραγουδήσαμε τα κάλαντα,  χορέψαμε και υποσχεθήκαμε να συνεχίσουμε τις κοινές δράσεις και στο μέλλον. Ήταν πολύ ωραία και αξέχαστη εμπειρία για όλους μας.

Η ομάδα “Δημιουργώ και Προσφέρω”  συγκροτημένη από μαθητές και μαθήτριες και των τριών τάξεων του Γυμνασίου συγκέντρωσε  υλικά, ανακάλυψε νέους τρόπους και τεχνικές εργασίας, πρότεινε και υλοποίησε  και φέτος ποικίλες πρωτότυπες και ευφάνταστες δημιουργίες: Χριστουγεννιάτικα στολίδια, φάτνη, ζωάκια, αγγελάκια, εικόνες, σημαιάκια, κορνίζες, κηροπήγια και διακοσμητικά.
Η χαρά των παιδιών, που αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους, ελπίζουμε να καλέσει και άλλους να  «δουν» τον άλλο άνθρωπο  απέναντί τους και  να δώσουν  προσοχή  και ενέργεια  για κάποιον σκοπό πέραν του ατομικού.

                                                        Χρόνια πολλά!

Spread the love